El col·lectiu LLEGO TARDE està format per les coreògrafes i ballarines Júlia Godino i Alexa Moya, l’artista visual Xim I. Rabassa, la creadora i gestora Kena Rodríguez i la gestora i productora Gemma Roura. Neix amb el desig de generar una plataforma de creació i curadoria interdisciplinària. Es planteja com un laboratori que acull a joves creadors interessats en la transversalitat de les arts per què investiguin junts, nodrint-se de les particularitats que conformen els seus llenguatges, en un projecte col·lectiu.

KENA RODRÍGUEZ

Comença a explorar el seu llenguatge artístic després de graduar-se en Humanitats i cursar el postgrau en Arts Aplicades Contemporànies, on desenvolupa inquietuds al voltant del gest creatiu, la matèria i l’estètica del quotidià. El seu treball es materialitza en contextos molt diferents, que passen per la ceràmica, la fotografia, l’escriptura, la coordinació i la investigació artístiques, el moviment i la curadoria. La seva intenció és poder seguir estant en contacte amb l’exercici creatiu, ja sigui a través de la creació pròpia, construint i definint les seves línies conceptuals i estètiques, com a través de l’acompanyament d’artistes en els seus projectes.

JÚLIA GODINO

Ballarina i coreògrafa graduada a l’Institut del Teatre de BCN i al Royal Conservatory of Antwerp. Amb la seva companyia, Cia. Júlia Godino i Alexa Moya, van crear el duet Picnic on the Moon que es va estrenar al Festival Sismògraf 2019, va ser el 1er premi del jurat i del public al Certamen Coreogràfic de Sabadell, finalista al 33è Pasoa2 de Madrid i ha estat seleccionada per la Red Acieloabierto 2020. La Júlia també és cofundadora del col·lectiu “The Backyard” amb qui està de gira per Bèlgica, ha treballat per les companyies Jordi L.Vidal i Kopseer i ha actuat amb la peça Borderline de Guy Cassiers en el Festival d’Avignon i al Temporada Alta de Girona. 

ALEXA MOYA

L’Alexa Moya Panksep va cursar i es va graduar del Grau Professional de Dansa (Institut del Teatre de Barcelona) i del Bachelor en Dansa a deSingel (Royal Conservatory of Antwerp, Bèlgica). Actualment, es troba treballant amb companyies com La Petita Malumaluga, Reckless Sleepers, Raquel Klein, Antonio Ruz, etc. A més, té la seva pròpia companyia, Cia. Júlia Godino i Alexa Moya, la qual està de gira amb la peça Picnic on the Moon. Forma part del Col·lectiu The Backyard, basat a Bèlgica, que va fundar juntament amb 12 ballarins més, i que també es troba en gira nacional amb les seves produccions.

XIM I. RABASSA

Comença els estudis d’Arquitectura, que deixa dos anys més tard quan s’adona que necessita treballar la matèria i l’espai de forma molt més concreta i manual per estudiar escultura l’Escola Massana de Barcelona. A banda de l’escultura, on treballa principalment materials com el ferro y la pedra, usa el dibuix i la fotografia per desenvolupar les seves inquietuds artístiques. Com a artista plàstic, el seu treball es centra en la representació d’allò que no té paraules. Investiga els límits i les construccions que estructuren la nostra percepció. Actualment treballa en els seus propis projectes i col·labora amb altres artistes com a assistent d’escultors. 

GEMMA ROURA

Té el primer contacte amb la comunicació i producció cultural el 2014. En l’àmbit formatiu estudia el Postgrau en Gestió i Producció d’Espectacles i Festivals (2019) i el Màster en Gestió d’Institucions i Empreses Culturals (2020) de la Universitat de Barcelona. Els últims anys ha treballat al festival MOT de Girona (2015) i també a OlotCultura (2015-2016). El 2015 s’incorpora a l’organització del Festival Ésdansa i des del 2017 s’encarrega de la comunicació del festival, així com també de l’entitat organitzadora, el Cercle de Cultura Tradicional i Popular Marboleny. Des del 2019 també s’ocupa d’algunes tasques de gestió i de producció de l’entitat i el festival. El 2019 participa al programa Stalkers [dispositiu per a joves curadors]